Slik smittesituasjonen er for tiden,har vi nå i en periode bedt om at de som kommer til behandling hos oss, bruker munnbind i lokalene våre!

Selv bruker vi enten munnbind eller visir for å beskytte både dere og oss selv!

Vi tar hygienen på ramme alvor! I tillegg til hyppig håndvask/spriting, vaskes/sprites utstyr/overflater og stoler etter hver behandling, for deretter å "fogges" med Anolyte.

Dette er et produkt som brukes bl.a på avdelinger ved St.Olavs Hospital og av Forsvaret. 

Jeg har lagt ut litt info om dette produktet annet sted på sidene her!

Nå får vi endelig lov til å åpne igjen!

Denne uken - fra i dag, mandag 20.april - vil vi starte prosessen med å åpne klinikken igjen etter den lange "koronastengningen". Tiden i dag og i morgen brukes til å komme i orden rent praktisk, og kontakte de som mistet timene sine før påske.

Onsdag vil vi begynne å ta imot til behandlinger, men timene denne uken er nå fylt opp!

Alle som mistet timene sine tidligere, vil bli kontaktet. 

Siden vi er flere som deler lokaler, er vi nødt til å organisere dagene, slik at vi best mulig klarer å overholde 2 meters regelen og på den måten er med på å forebygge smittespredning.

Timebestilling bør helst skje på telefon/SMS, og vi ber om at man ikke møter opp før til avtalt tid, da  vi prøver å unngå at det er mange som oppholder seg i venterommet samtidig.

 

P.g.a ekstraordinære smitteverntiltak i forbindelse med koronasituasjonen, ser vi oss nødt til å legge et "hygiene-/smitteverntillegg" til alle behandlingspriser!

 

20. apr, 2020

Ved ankomst og før du går fra oss, setter vi pris på om du benytter deg av vår hånddesinfeksjon!

VELKOMMEN!

9. apr, 2020
18. mar, 2020