Produkter

Vi forhandler blant annet kremer, oljer og fotbad fra Gehwol, Allpresan som også er et anerkjent tysk merke og Optima Produkter med deres hudprodukter med riktig Ph - som er 4.

Vi fører også gode sokker for den kresne foten, i ull og bomull - uten søm over tærne og stram vrangbord! "Spesialsokker" for en kraftig eller hoven fot/legg - Prosox -  har vi også. Disse finnes i tynn, elegant ull(eller bomull, for de som foretrekker dèt), men også med frottert såle. Denne er deilig for litt kalde føtter!

Støtte- og kompresjonsstrømper fra Mediven har vi noe inne av, men skaffer også etter mål i løpet av kun få dager!

Nailtiques er en serie fantastisk gode produkter laget for krevende negler/hender. Nailtiques terapeutisk håndbehandling er en type behandling som vi selv har SÅ god erfaring med, at vi har bestemt oss for også å tilby denne behandlingen i klinikken!!

Produktene kan selvfølgelig brukes på neglene på både hender og føtter, der dette er nødvendig/ønskelig - og siden fotterapeuten har lang og svært god erfaring med disse utrolig reparerende neglproduktene, har vi også produktserien for salg i klinikken!