9. feb, 2016

Stadig nye varer kommer inn!

Nå er det visst altfor lenge siden vi har skrevet noe her!

Selv om vi har nok ledig tid - for det er fremdeles en del igjen til timeboken er fylt opp, det tar tid å bygge opp en klientportefølje - så skjer det stadig vekk noe som gjør at det ikke blir tid til å logge seg inn og redigere litt her, og fortelle om nyheter🙂

I det siste har vi fått inn mer varer, og det tar tid å få lagt inn i varelager-systemet. Vi har nå godt utvalg av Prosox, kvalitetssokker helt uten stram vrangbord og "skummel" søm over tærne(sånne som kan "ta drepen" på selv unge,friske, flotte føtter!)

Dette er sokker som selvfølgelig passer for alle, men som i utgangspunktet er produsert med tanke på diabetikeres ofte følsomme føtter, og de som har problemer med hovne føtter/ankler.

Disse sokkene finnes i størrelser fra 34/36 og oppover til 48.

 

Vi får stadig inn kremer fra både Gehwol og Allpresan, så nå har vi godt med varer på lager! Gehwol har jo mange produkter både til føtter uten de store utfordringene, og til føtter med tynn, sart hud - kalde føtter - friksjonsbeskyttende kremer - deodoriserende og antiperspirant kremer - krem til legger som er ekstremt tørre pga støttestrømpebruk el.l.(Denne kremen er forøvrig også utrolig god etter voksing av legger o.l. - den har en beroligende, god virkning på huden!) 

Og mange,mange andre gode kremer!

Allpresan har fantastisk gode fuktgivende kremer som er produsert spesielt med tanke på diabetikeres ofte svært tørre hud, men de kan selvfølgelig også brukes av andre som ønsker det! Disse kremene er CE merket og veldokumentert hva ingredienser og behandlingsresultater angår.

 

De aller siste produktene vi har fått inn, er styrkende og sunnhetsgivende neglprodukter fra Nailtiques. Disse bruker vi i klinikken når vi jobber med skjøre,sprø eller "myke" negler, for å gi dem mer styrke og smidighet.

Disse produktene er vel i utgangspunktet laget for hånd/neglpleie, så her kan vi altså tilby gode pleieprodukter til både hender og føtter!

Fra juletilbudene våre har vi igjen en del lekre angora sokker i sort(noen få i små størrelser fins i ubleket hvitt)Utrolig behagelige sokker!

Disse selges ut til halv pris!

Og siden vi har en leverandør på støtte- og kompresjonsprodukter, som tidligere(for en del år tilbake - i min klinikk på Nesodden)har hatt opplæring i klinikken på måling/tilpassing av kompresjonsstrømper m.m., så ønsker vi å opplyse om at vi kan skaffe kompresjonsstrømper i flere klasser, så lenge man ikke kommer inn under "tilskuddsordningen" fra det offentlige.

Dersom det er noen som har behov for støtte-/kompresjonsstrømper el.l. og de ikke får tak i det aktuelle produktet hos apotek eller bandasjist, så er dere velkommen til oss for å få hjelp! Vi bestiller, og som regel har vi varene i løpet av en ukes tid.

 

Ellers har vi i det siste jobbet en del med å få "tilpasset" prislisten sånn at vi kan få lagt den ut her på hjemmesidene våre. Dette er jo noe som SKAL ligge tilgjengelig!

Og nå er det rett før vi får dette i orden.

Akkurat som vi også jobber for å få timebestilling på nett! Det har lenge vært tanken at det skal være mulig å kunne bestille time via nettet, slik det blir mer og mer vanlig andre steder, og nå varer det ikke lenge før dette er mulig også hos Kongsberg Fotterapi😀

 

Så nå kommer vi forhåpentligvis raskt tilbake med flere oppdateringer!