Blogg

10. nov, 2019

Dette året har det også vært flere kurs og faglige samlinger. I februar var fotterapeuten på kurs i regi av NIFS(Norsk Interessefaggruppe For Sårheling)hvor temaet var delt i to - en bolk om diabetesfoten og en om brannskader. Veldig interessante dager hvor man lærte masse!
I september var det igjen Fotterapeutforbundets årlige kongress, og nå i oktober var vi en del fotterapeuter som var samlet til faglig påfyll,oppdatering og en skikkelig boost kollegialt, i Sogndal!

2. sep, 2017

I år ble det sein sommerferie for oss!

Klinikken er feriestengt fom16.august og tom 8.september!

Imidlertid jobber vi jo i et fellesskap, bestående av totalt 4 foretak, så det er heldigvis andre folk tilstede i vanlig åpningstid👍

Men - mandag 11.september er det tilbake til hverdagen igjen for denne fotterapeuten. Da er det på'n igjen med fulle arbeidsdager, nye varer inn, fagkongressen som Fotterapeutforbundet hvert år arrangerer, og et par kurs for faglig oppdatering utover høsten!

Velkommen til Kongsberg Fotterapi - håper vi sees😀👣👣

 

10. jan, 2017

Godt nytt år! Nå skriver vi 2017! På bildet speiler morgenlyset seg i Lågen rett ved der jeg bor. Det er lenge siden sist jeg skrev noe her, men det er jo bare et tegn på at jeg har fått mer å gjøre i klinikken :)

4. mai, 2016

 

Torsdag 28.april var jeg igjen så heldig at jeg fikk lov til å holde foredrag om føtter!

Da var jeg invitert til Brystkreftforeningen i Kongsberg og Numedal for å snakke om "Føtter og fotterapi ved kreftbehandling".

Jeg setter stor pris på å bli spurt om dette!🙂

Siden det er en del fellestrekk hva gjelder føttene til diabetikere "med lang fartstid" og en del av dem som har gjennomført kreftbehandling, kunne jeg omarbeide foredraget mitt noe for å tilpasse det.

Og jeg håper og tror at de som var til stede på møtet, opplevde at de fikk utbytte av foredraget jeg holdt!

 

Nå begynner det endelig å gå mot vår og sommer! Og da melder behovet seg for flere av oss, om å få stelt føttene mer profesjonelt. Jeg har fremdeles noe ledig kapasitet fremover, og jeg tilbyr gode behandlinger også av velvære-slaget.

Det er bare å bestille time😎

6. mar, 2016

I midten av februar var vi på kurs i Danmark og lærte hvordan man kan bruke compositt i behandlingen av negler med feil vekst. Dvs. nedgrodde eller inngrodde negler.

Compositt er et spennende materiale å jobbe med når det gjelder negler som gror feil - og så er det så greit at man har litt tid på seg, i og med at compositt må herdes med UV lys for å bli hardt.

 

I slutten av februar ble det arrangert kurs for medlemmene i Diabetesforbundet Buskerud, og der ble vi invitert til å holde foredrag om diabetesfoten.

Veldig hyggelig å bli spurt, og det virket som om deltakerne var fornøyd med foredraget - de ga uttrykk for at de hadde lært endel som de ikke visste om fothelsen sin, fra før🙂

 

Og nå går det mot lysere tider - det merkes på at flere gjerne vil ha time for å få stelt føttene sine. Rart med det - de fleste av oss vil gjerne ha mest mulig velstelte føtter til den varme årstiden!