Blogg

1. apr, 2020

 

Støtt opp om fotterapeutene!

Vær der når vi åpner igjen, vi trenger dere!

4. jan, 2020

Med et bilde av "yndlingsfjellet" mitt - Gaustatoppen - vil jeg ønske alle et riktig godt nytt år! Og så får vi håpe at 2020 blir et bra år, på alle måter!
Klinikken åpner etter juleferien mandag 6.januar kl 09.00.
Velkommen!

10. nov, 2019

Dette året har det også vært flere kurs og faglige samlinger. I februar var fotterapeuten på kurs i regi av NIFS(Norsk Interessefaggruppe For Sårheling)hvor temaet var delt i to - en bolk om diabetesfoten og en om brannskader. Veldig interessante dager hvor man lærte masse!
I september var det igjen Fotterapeutforbundets årlige kongress, og nå i oktober var vi en del fotterapeuter som var samlet til faglig påfyll,oppdatering og en skikkelig boost kollegialt, i Sogndal!

2. sep, 2017

I år ble det sein sommerferie for oss!

Klinikken er feriestengt fom16.august og tom 8.september!

Imidlertid jobber vi jo i et fellesskap, bestående av totalt 4 foretak, så det er heldigvis andre folk tilstede i vanlig åpningstid👍

Men - mandag 11.september er det tilbake til hverdagen igjen for denne fotterapeuten. Da er det på'n igjen med fulle arbeidsdager, nye varer inn, fagkongressen som Fotterapeutforbundet hvert år arrangerer, og et par kurs for faglig oppdatering utover høsten!

Velkommen til Kongsberg Fotterapi - håper vi sees😀👣👣